Bursa’da mezarlıklar bayrama hazır

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğrayacak mezarlıklarda kapsamlı bir bakım, onarım ve temizlik çalışması yaptı, güvenlik tedbirlerini artırdı.

Bursa’da mezarlıklar bayrama hazır

Kurban Bayramı sebebiyle şehrin en çok ziyaret edilen bölgelerinden olan kabristanlar, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından bakıma alındı. Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanındaki tüm mezarlıklar elden geçirildi. Vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için güvenlik tedbirleri artırıldı.

Mezarlıklar daha temiz ve düzenli bir görünüme kavuşturuldu. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ile Parklar ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa bakım ve onarım çalışmalarını yaptığı mezarlıkların rehabilitasyonu vatandaşları da memnun etti. Yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlar, mezarlıklarda yapılan düzenlemelerin çok önemli ve yerinde bir uygulama olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X