Bursa’da nefes kesen kovalamaca! Polise direnip tehdit etti

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde, polisin “dur” ihtarına uymayarak araçla kaçan 5 şüpheli kovalamacanın ardından yakalandı. 

Bursa’da nefes kesen kovalamaca! Polise direnip tehdit etti

Alınan bilgiye göre, Haşim İşçan Caddesi’nde S.U.E. idaresindeki 16 EM 707 plakalı otomobil, polis ekiplerinin “dur” ihtarına uymayarak kaçtı. 

Bunun üzerine Yıldırım Suç Önleme ve Soruşturma, Yıldırım Beyazıt karakolu ve Asayiş Ekipler Amirliği ekipleri aracı kovalamaya başladı. 

Yaklaşık 1 saat süren kovalamacanın ardından ekipler, Meydancık Mahallesi Gökdere kavşağında otomobilin önünü keserek sürücü S.U.E. ile araçtaki Z.Ö, A.K, E.B ve E.Y’yi yakaladı.

Polis ekiplerine bir süre direnen şüpheliler üstleri arandıktan sonra gözaltına alınarak Yıldırım Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine getirildi. 

Yapılan incelemelerde, aracın muayenesinin olmadığı, sürücü S.U.E’nin ehliyetinin bulunmadığı ve E.B’nin ise çeşitli suçlardan arandığı belirlendi. 

POLİSİ TEHDİT ETTİ

DHA’nın aktardığına göre, şüphelilerden birisi, “Benim amcam cumhurbaşkanının özel koruması. Hepiniz göreceksiniz, savcıya söyleyeceğim, pişman olacaksınız” diye tehdit etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X