Bursa’da olaylı yılbaşı gecesi

Bursa’da yılbaşı gecesi silahlar susmadı. Şehrin muhtelif noktalarında çok sayıda kişi silahlarını ateşlerken, bir maganda kurşunu eve isabet etti. Şans eseri olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Uyuşturucu satışı yapıldığı gerekçesiyle polisin aylardır te

Bursa’da olaylı yılbaşı gecesi

Alınan bilgiye göre, 2015’in ilk saniyelerinde Bursa’da silahlar ateşlendi. Silahla ateş eden bazı kişiler ise polise yakalandı. Osmangazi ilçesi Osmangazi Mahallesi Ağaçlı Sokak’ta bir apartman dairesine maganda kurşunu isabet etti. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Evde kimsenin o esnada olmaması muhtemel bir faciayı önledi.

Merkez Yıldırım ilçesi Meydancık Mahallesi’nde polisin aylardır uyuşturucu satışı yapıldığı gerekçesiyle tedbir aldığı parkta 4 kişi satırla ekiplere saldırdı. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Aynı parkta polisin kimlik sorduğu bir genç ise ekiplere zor anlar yaşattı. Kendinden geçen ve ayakta durmakta güçlük çeken genç ekip otosuna binmemek için direndi. Yerde yatan gencin satırla saldıranlardan birisi olmadığı ifade edilince bu genç serbest bırakıldı. Mahalledeki Roman vatandaşlar polis ekiplerine “adaletiniz yok mu” diye tepki gösterdi.

Öte yandan Merinos Kavşağı’nda yeni yılın ilk saatlerinde bir trafik kazası meydana geldi. Yağışın etkisiyle bir genç emanet aldığı otomobille reklam panosuna bindirdi. Aracın sahibi ise olay yerine geldiğinde isyan etti.

Saatler 24.00’ü gösterdiğinde şehrin bir çok noktasından da havai fişekler gökyüzünü rengarenk yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X