Bursa’da sis kabusu trafik kazalarına sebep oluyor

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir haftadır sabah saatlerinde etkili olan sis kazaları beraberinde getiriyor. Bu sabah meydana gelen 3 ayrı kazada 6 kişi yaralandı.

Bursa’da sis kabusu trafik kazalarına sebep oluyor

Avarlar kavşağı mevkiinde sis sebebiyle 3 ayrı kaza meydana geldi. İnegöl’den Ankara istikametine seyir halinde olan sürücü Hikmet D. yönetimindeki 10 D 2248 plakalı kamyon, yoğun sis sebebiyle İsmail Öksüz yönetimindeki 16 KED 01 plakalı toplu taşıma otobüsüne yandan çarptı. Çarpma esnasında toplu taşıma otobüsünün yan camı kırıldı. Otobüste 18 yaşındaki Semanur Kalan, 29 yaşındaki Nazen Özbek, 61 yaşındaki Macide Göçmen, 32 yaşındaki Fuat Gençkal, 38 yaşındaki Selahattin Akal ve 34 yaşındaki Zeki Tüfekçi yaralandı. Yaralılara ilk müdahale gelen 112 Acil Servis ekibi otobüste yapıldı. Yaralılar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İKİ AYRI KAZA DAHA

Bu kazanın hemen ardından aynı yerde iki ayrı kaza daha meydana geldi. İkinci kazada kamyon ile otomobil, ardından ise hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Bu iki kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Bir yandan kazalara müdahale eden, bir yandan da trafik akışını normale çevirmek isteyen İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği ekipleri de zor anlar yaşadı. Trafiği normal seyrinde tutmaya çalışan emniyet ekipleri, zaman zaman görüş açısının bir metreye kadar düşmesi sebebiyle ezilme tehlikesi atlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X