Bursa’da şüpheli ölüm

Bursa’nın Merkez Nilüfer ilçesinde ailesi ile bayramlaşmak için köye gitmeyen 23 yaşındaki A. E. dün akşam evlerinin banyosunda ölü olarak bulundu. A. E.’nin cesedi kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Bursa’da şüpheli ölüm

Nilüfer İlçesi Ertuğrul Mahallesi’nde oturan  A. E. geçen pazar günü ailesi ile bayramlaşmak için köylerine gitmeyip dubleks evlerinde tek başına kalmayı tercih etti.

Dün akşam saatlerinde  A. E.’den haber alamayan kız arkadaşı, ailesine haber verdi. Bursa’ya gelen ve evlerine giden aile, banyoda  A. E.’nin cansız bedeni ile karşılaştı. Haber verilmesi sonucu eve gelen polis ve savcılık yetkilileri yaptıkları aramada masa ve konsol üzerinde tütün şeklinde olan ve küçük poşetlere konulan kırıntılar buldular.

Ceset, kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken polise ifade veren  A. E.’nin yakınları, kendisinin hiç bir rahatsızlığının sorunun olmadığını, uyuştucu kullanmadığını belirttiler.

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X