Bursa’da tatil dönüşü feci kaza

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada ikisi çocuk 6 kişi yaralandı. Can pazarının yaşandığı kazada yoldan geçen sürücüler yaralılar için seferber oldu.

Bursa’da tatil dönüşü feci kaza

Edinilen bilgiye göre, Erhan Karaata idaresindeki 34 ZU 7251 plakalı özel otomobil kontrolden çıkarak, karşı şeritten gelen Berat Baştürk yönetimindeki 16 F 4112 plakalı özel otomobil ile Şibali köprüsü mevkiinde kafa kafaya çarpıştı.

Şiddetli çarpışmanın etkisi ile iki araç da savruldu. 34 ZU 7251 plakalı özel otomobilin sürücüsü Erhan Karaata ile aynı araçta bulunan 5 yaşındaki Aylin Serap Karaata, 2 yaşındaki Kenan Ahmet Karaata, Ayşegül Karaata ile 16 F 4112 plakalı özel otomobilde bulunan Zeynep Merve Yakut ve Kemal Yılmaz yaralandı. Yaralanan ikisi çocuk 6 yaralı İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

TEDAVİYİ ÖNCE REDDETTİ, SONRA…

Başından yaralanan Erhan Karaata, sağlık ekiplerinin ısrarına rağmen, araçta özel eşyalarının olduğunu söyleyerek tedaviyi reddetti. Kaza yerine gelen jandarma ekiplerini gören sürücü, aracını ekiplere teslim ettikten sonra ambulansa bindirilip acil servise götürüldü. Yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiği, kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X