Bursa’da tehlikeli gerginlik!

Terör örgütü PKK’nın Hakkari’nin Dağlıca bölgesi ve Iğdır’da düzenlediği alçak saldırılar Bursa’da protesto edildi.

Bursa’da tehlikeli gerginlik!

Merkez Osmangazi ilçesi Adnan Menderes Mahallesi Emek Polis Merkezi önünde toplanan bir grup, ellerinde Türk bayraklarıyla slogan atarak terör saldırılarını protesto etti.

Uzun süre dağılmayan gruba, polis ekipleri ve Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ile müdahale edildi. Sokak aralarında protestolarına devam eden gruba, karşıt görüşlü bir grup tepki gösterdi. Gruplar arasında çıkan tartışma kısa sürede taşlı ve sopalı kavgaya dönüştü. Çevik kuvvet ekipleri kavgayı ayırmak için biber gazıyla müdahale ederken, TOMA’dan su sıkılarak gruplar dağıtılmaya çalışıldı.

Olaylarda 1 kişi yaralanırken, 1 kişinin otomobilinde ise hasar oluştu.

YENİŞEHİR’DE GERGİN GECE

Yenişehir ilçesinde ise Atatürk Anıtı’nın önünde toplanan grup, slogan atarak terör saldırılarını protesto etti. Daha sonra İnegöl Caddesi’nde yürüyen grubun karşısına Yılmaz Mahallesi civarında karşıt görüşlü bir grup çıktı. Polis ekiplerinin uyarıları sonucu iki grup birbirinden uzaklaştı. Ancak her iki grup da dağılmamakta ısrar edince çevik kuvvet ekipleri devreye girdi. Çevik kuvvet ekipleri biber gazıyla müdahale ederken, TOMA’dan su sıkılarak gruplar dağıtılmaya çalışıldı. Müdahalenin ardından gruplar dağıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X