Bursa’da trafik kazası: 6 yaralı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

Bursa’da trafik kazası: 6 yaralı

Kaza dün akşam Orhangazi-Yeniköy yolu üzerinde meydana geldi. Orhangazi’den Yeniköy istikametine giden Mithat Ergen (42) idaresindeki 16 VZ 854 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Sertaç Kısalar’ın (21) kullandığı 16 ZJ 366 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. 854 plakalı araç zeytinliğe savrulurken, her iki otomobil hurdaya döndü. 366 plakalı otomobilin sürücüsü Sertaç Kısalar ile birlikte Buse Sezer (20), diğer aracın şoförü Mithat Ergen, yanında bulunan Sedanur Korkmaz (11), , Derha Ergen (39) ve Duygu Ergen (11) yaralandı.

Yaralılar ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza yapan 366 plakalı araç içindeki bira kutuları bulundu. Hastanede alkol muayenesinden geçen sürücü Sertaç Kısalar’ın alkolsüz olduğu belirlendi.

Yeniköy-Orhangazi yolu çift taraflı olarak bir müddet trafiğe kapanırken, araçların kaldırılmasından sonra yeniden açıldı. Kazayla alakalı tahkikat devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X