Bursa’da trafik kazası

Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde, yolcu indirmek için sağ şeritte aniden duran minibüse çarpmamak için direksiyonu kıran sürücünün kullandığı kamyon, sol şeritteki otomobile çarptı. Bariyerle kamyon arasına sıkışan otomobilde bulunan 3 kişi ölümden döndü.

Bursa’da trafik kazası

Kaza, dün akşam saatlerinde Orhangazi’ye bağlı Çeltikçi Mahallesi’nde meydana geldi. Otoyol şantiyesine çalışan Cihan Coşkun (32) yönetimindeki 16 RAA 49 plakalı kamyon, Bursa’dan Orhangazi yönüne giderken, iddiaya göre yolun sağında yolcu indirmek için aniden duran yolcu minibüsüne çarpmamak için direksiyonu aniden sola kırdı. Bu sırada aynı yönde giden Felahattin Felek (38) yönetimindeki 16 Y 3468 plakalı otomobile çarptı. Kamyon ile bariyer arasına sıkışan ve metrelerce sürüklenen otomobil hurdaya dönerken, kaza sonrasında şans eseri otomobilde bulunan 3 kişi ölümden döndü. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan 3 kişi, uzun süre üzerlerindeki şoku atamadı.

Kaza nedeniyle Bursa-Orhangazi yolunda trafikte durdu. Uzun kuyruklar oluşurken, polisin yaptığı inceleme sonrasında otomobil ve kamyon bulunduğu yerden kaldırıldı ve trafik normale döndü. 

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X