Bursa’da ücretsiz deniz sefası

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin körfezde düzenlediği ücretsiz Mavi Tur’a katılan Mudanyalılar, denizde mehtap keyfi yaptı.

Bursa’da ücretsiz deniz sefası

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan ve Mudanya-Armutlu arasında düzenlenen ücretsiz Mavi Tur seferleri hafta içi her gün aralıksız sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından, Sosyal İşler Şube Müdürlüğü’nün koordinesinde ve belediye iştiraklerinden Kültür A.Ş. organizasyonuyla hafta içi her gün, günde iki kez düzenlenen ve ortalama bin kişiyi denizle buluşturan seferler, Bursalılardan yoğun ilgi görüyor.

Temmuz ayında başlayan ve gündüz düzenlenen seferlere ek olarak devam eden “Mehtap” turlarında denizin keyfini çıkaranlar bu kez Mudanya sakinleri oldu. Bursa’nın Mudanya ilçesindeki mahallelerde ikamet edenler, 500 kişi kapasiteli gemi ile önce Fıstıklı ardından sırasıyla, Armutlu ve Küçükkumla sahillerinde mehtaba çıktı. Fıstıklı’daki molada kendilerine dağıtılan akşam yemeklerini yiyen vatandaşlar, günün son saatlerinde denize girme imkanı da buldu. Küçükkumla sahilindeki molanın ardından gece yarısı Mudanya iskelesine dönen vatandaşlar, Başkan Recep Altepe’ye teşekkür ettiler.

Mavi Tur’da sezon sonuna kadar 70 sefer düzenlenecek ve 32 binin üzerinde vatandaş denizle buluşturulacak.

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’nın tüm ilçelerinde yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi, “Mavi Tur” imkânından yararlanmak isteyenlerin, oturdukları mahallenin muhtarına kayıt yaptırmaları gerekiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X