Bursa’da üretilen makineler ABD’de dünya vitrininde

Türkiye’de sanayi üretiminin öncü kentlerinden biri olan Bursa artık dünyada da iyi tanınıyor. Gelişmiş ülkelerin sanayi makinesi üreticilerinin katıldığı ABD’deki fuarda Bursalı firmaların stantları da büyük ilgi görüyor.

Bursa’da üretilen makineler ABD’de dünya vitrininde

Atlanta’daki fuarı izleyen Olay Gazetesi Ekonomi Yazarı Feridun Eyüpoğlu, ABD izlenimlerini aktardığı yazısında, Bursalı makine üreticilerinin ciddi satış anlaşmaları yaptığını aktarıyor.

BTSO’nun Amerika seferi ve ara seçimler

Makine sektöründe dünyanın son teknolojilerini bir araya getiren ve aynı zamanda küresel bütün önemli oyuncuları da Georgia eyaletinin başkenti Atlanta’ya ulaştıran Fabtech, Bursalı firmaların gövde gösterisine sahne oldu!

Durmazlar, Ermaksan, Şahinler, Akyapak ve Nukon gibi dünya markası haline gelen firmaların standları büyük ilgi gördü.

Ve ciddi miktarda satış bağlantısı yapan firmalarımız Bursa’nın tanıtımına da katkı koymakta!

BTSO’nın fuar katılımcısı 70 kişilik heyeti de dünyada makine ve metal teknolojileri işleme alanındaki son gelişmeleri yakından izleme fırsatı buldu.

Amerika’daki temaslar kapsamında özellikle savunma ve havacılık kümelenmesinin ciddi temasları da önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

Bursa adına büyük güce ulaşan makine ve metal sektörünün omuzlarında hızla yükselen savunma ve havacılık sektörü gelecek adına çok önemli fırsatları barındırıyor.

Bu alanda uzmanlaşmış üniversite ve oda ziyaretlerinin yanı sıra Uzay Üssü Cape Canveral de sektör temsilcilerine yeni ufuklar açacak ziyaret noktalarından biri olacak.

Yazının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X