Bursa’da uzmanlar e-ticareti anlatacak

Tüm Sanayici İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir’i ziyaret etti.

Bursa’da uzmanlar e-ticareti anlatacak

TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette, 10 Ekim Perşembe günü Bursa Teknik Üniversitesi ve Worldef iş birliğiyle yapılacak olan E-İhracat Konferansı’nın son detayları görüşüldü. Şerbetçioğlu, “Dijitalleşen dünya ile birlikte, milyonlarca tüketici, kendi ülkesi dışında herhangi bir ülkeden sıkça online alışveriş yapıyor. Türkiye’de üretilen kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler, binlerce kilometre ötelere ulaştırılmak için bekliyor” dedi. Prof. Dr. Karademir de, dijitalleşme çağında böyle önemli bir konuya katkı vermekten dolayı duyduğu memnuniyeti söyledi. Söz konusu program, 10 Ekim Perşembe günü, saat 19.00’da TÜMSİAD Bursa Şubesi’nde gerçekleştirilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X