Bursa’da yaşanan deprem anı kamerada

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşanan 4.5 büyüklüğündeki deprem, güvenlik kameralarına yansıdı. Bir işyerindeki vatandaşlar soluğu sokakta aldı.

Bursa’da yaşanan deprem anı kamerada

Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşanan deprem vatandaşları sokağa döktü. Merkez üssü Uğurlupınar köyünde gerçekleşen 4.5 büyüklüğündeki deprem, ilçede güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

 

Bilardo salonundaki güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, içeride oyun oynarken depreme yakalananlar panikle dışarı çıkarken, mahalleli ise sokağa döküldü. Tedirgin tavırlarla sağa sola koşuşturan mahalle halkı, depremin kısa sürmesiyle “derin bir oh” çekti. Deprem olduğu anda dışarıda olduğunu belirten bilardo dükkanının sahibi Kezban Okurlar, ’’Bir anda ne yapacağımızı şaşırdık. Oğlum ve içeride oyun oynayan kişilere korkuyla seslenerek dışarıya çıkmalarını söyledim. Dışarı çıktığımızda mahalle halkı sokağa dökülmüş ve hepsinin yüzünde korku ifadesi vardı. Çok şükür ki deprem kısa sürdü korkulan bir şey olmadı’’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X