Bursa’da yıldızlı gece

Yıldız Tilbe, önceki akam Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği konserde Bursalı sevenlerine keyifli saatler yaşattı.

Bursa’da yıldızlı gece

EMRE AKDEMİR

BU KADAR ŞARKIYI NASIL BİLİYORSUNUZ?

Biletleri günler öncesinden tükenen konserde, organizasyon yetkililerinin satışa açtığı ek kontenjan biletleri de saatler içinde bitti. Konserin ilk bölümünde söylediği slov parçalarla Bursa’da romantik rüzgarlar estiren Tilbe, hemen her şarkıda kendisine eşlik eden yaklaşık 4 bin kişilik koroya ”Önünüzde saygı ile eğiliyorum. Bu kadar şarkıyı aklınızda tutabiliyorsanız beni gerçekten seviyorsunuz demektir. Ben de sizi çok seviyorum” diye seslendi.

BENCE DÜNYAYI ÇOCUKLAR YÖNETSİN

Yaklaşık 2 saat süren konser boyunca bir an olsun yerinde durmayan Yıldız Tilbe, bir hayranının ‘Yıldız dünyayı sen yönet’ sözlerine; ”Ben kendimi yönetemiyorum, bir de dünyanın başına bela olamam. Keşke dünyayı çocuklar yönetse, işte o zaman hayat bayram olur emin olun” diye karşılık verdi. Tilbe, kendine has dans figürleriyle de seyircisini hem eğlendirdi hem de güldürdü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X