Bursa’da yoğun kar yağışı etkili oluyor!

Bursa’da 3 gün sürmesi beklenen yoğun kar yağışı etkili olmaya başladı.

Bursa’da yoğun kar yağışı etkili oluyor!

Bursa’da sabahın erken saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oluyor. Hafif lodosla birlikte görülen yoğun kar yağışı nedeniyle şehir merkezi ve yüksek bölgeler beyaza büründü. Hava sıcaklığının 0 dereceye düştüğü Bursa’da kar yağışının Perşembe gününe kadar süreceği öğrenildi.

Belediye ekiplerinin hazır kıta beklediği Bursa’da tüm izinlerin iptal edildiği öğrenildi. Yetkililer, vatandaşları yoğun kar yağışı ve lodos nedeniyle dikkatli olmaları, zincirsiz ve kış lastiği olmadan yola çıkmamaları konusunda uyardı.

Kar yağışı nedeniyle soğuk havanın da geldiğini belirten vatandaşlar, “Kar yağışı Bursa’da yine çileye dönmesin istiyoruz. Havalar da soğuduğu için bu doğalgaz faturalarına da yansıyacaktır. Bekleyip göreceğiz” diye konuştular.

Öte yandan, Uludağ’da kar kalınlığı 155 santimetrenin üzerine çıkarken, 3 günlük yağış sonrası kar kalınlığının 3 metreye ulaşması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X