Bursa’da zincirleme kazada 100’ü aşkın araç birbirine girdi

Bursa-Mudanya karayolunda sis ve gizli buzlanma sebebiyle meydana gelen zincirleme kazada onlarca araç birbirine girdi, yaralanan 10 civarındaki kişi de hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor.

Bursa’da zincirleme kazada 100’ü aşkın araç birbirine girdi

Alınan bilgiye göre, kaza sabah 07.45 sıralarında Geçit mevkisi Bursa istikametine geliş yönünde meydana geldi. Sis ve gizli buzlanma sebebiyle üç ayrı bölümde 100’den fazla araç birbirine girdi. Kaza sonrası can pazarı yaşanırken, çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi. Yaralılardan 6’sı Çekirge Devlet Hastanesi’ne 2’si Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı. Polis özel hastanelere de giden yaralılar olduğunu açıkladı. 

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ…

 

Olay yerinde maddi hasar yapan araçlar da trafik ekiplerinin çağırdığı çok sayıda çekici tarafından otoparklara ve servislere götürülüyor. Polis ve jandarma ekipleri yolu açmaya çalışırken, Mudanya’dan Bursa’ya geliş trafiği Nilüfer Köy yönüne veriliyor. 


Kazada ölen kimsenin olmaması Bursalılara derin bir nefes aldırdı. Yaralıların da hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X