Bursa’daki Kobani olaylarına 14 gözaltı daha

Bursa’da, Kobani’deki IŞİD saldırılarını protesto bahanesiyle yasa dışı eylem yapan ve mobese kameraları ile çevreye zarar verenlere yönelik düzenlenen operasyonlarda 14 şüpheli daha gözaltına alındı.

Bursa’daki Kobani olaylarına 14 gözaltı daha
Bursa’da geçen hafta Kobani’deki IŞİD saldırılarının protestosu sırasında çıkan olaylarda göstericiler ile karşıt görüşlü kişiler karşı karşıya gelmiş, çıkan olaylar sırasında bir çok işyeri ve okul zarar görmüş, yaralananlar olmuştu. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonlarda, yasa dışı sokak eylemlerine katılan ve mobese kameraları ile çevreye zarar verdikleri belirlenen 14 kişi gözaltına alındı. Adları açıklanmayan zanlıların sorgulamaları, Terörle Mücadele ve Güvenlik Şube Müdürlüğü’nde sürdürülüyor.
 
Bursa’da daha önce Kobani olaylarıyla ilgili gerçekleştirilen operasyonda 17 kişi gözaltına alınmış, bu kişilerden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X