Bursa’daki patlamada detaylar ortaya çıktı

Bursa’da tüp bayii işleten İ.A., kamyonunda bulunan tüplerini hırsızlar çalmasın diye arkadaşının deposuna bıraktı. Ancak çıkan yangında tüpler bomba gibi patladı. 

Bursa’daki patlamada detaylar ortaya çıktı

Soğanlı odun depolarında bulunan bir lastik deposunda gece geç saatlerde bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Alevler lastik deposunun yanındaki odun deposuna sıçradı. Biri içi tüp dolu iki kamyon alevlere teslim oldu.

Tüp bayii işleten İ.A.’nın hırsızlardan bıktığı için kamyonunu arkadaşının boş olan deposuna bıraktığı öğrenildi. Alev alan tüpler bomba gibi patlamaya başladı. Gece itfaiyenin saatler süren müdahalesi sonrası söndürülen yangının sebep olduğu tahribat gündüz gün yüzüne çıktı. Kamyonda bulunan tüplerin yarısının patladığı görüldü. İtfaiye ekipleri tüpler patlamasın diye soğutma çalışmalarına sabah da devam etti.

bursa-0012.jpg

“Sabotaj olma ihtimali varmış”  

Deposu yanan Orhan Gürbüz, “Yangın gece saatlerinde komşumun lastik dükkanında başlamış. İtfaiye ekiplerinin verdiği bilgiye göre sabotaj olma ihtimali varmış. Oradan da yangın bizim depoya sirayet etmiş. Benim depoda da komşuların araçları vardı. Toplam 150 bin liralık zarar var. Devletimizden yardım bekliyoruz” dedi.

bursa-0011.jpg

“Hırsızlardan kaçırdığım tüplerim yangında zarar gördü”

Hırsızlardan kaçırdığı tüp dolu aracı yangında yanan İ.A., “Bizim kendi depomuzda 1 gün önce hırsızlık meydana geldi. Ben de tedbir için aracımı buraya park ettim. Gece haber geldi. Hırsızlardan kaçırdığım tüplerim yangında zarar gördü. 70 bin lira zararımız var” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X