Bursadan İstanbul`a eşya taşıyordu

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü üzerinde bir kamyonet şiddetli rüzgar nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüj üzerinde devrildi. Kazada iki kişi hafif şekilde yaralandı.

Bursadan İstanbul`a eşya taşıyordu
Kaza saat 00.30 sıralarında FSM Köprüsü üzeri Edirne istikametinde meydana geldi. İddiaya göre 16 V 0986 plakalı Bursadan İstanbul’a ev eşyası taşıyan içinde 3 kişinin bulunduğu kamyonet, şiddetli rüzgar nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprünün orta refüjüne çarparak yan yattı. Kazadan araç şoförü ve araçta bulunan bir kişi yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine kurtarıcı ve sağlık ekipleri sevk edildi.
 
KÖPRÜ ÜZERİNDE UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU
 
Kaza nedeniyle köprü üzerinde ve TEM otoyolu Edirne istikametinde uzun araç kuyruğu oluştu. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye sevk edildi. Trafiğe kapatılan köprünün Edirne istikameti kaza yapan kamyonetin kaldırılması sonrası trafiğe yeniden açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kamyonetin içinde bulunan bir kişi Aşırı rüzgar kamyonetin tentesini kaldırdı attı. İki tane yaralı var” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X