Bursa’dan Kilis’e moral yolculuğu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ulu Cami’de kılınan sabah namazının ardından vatandaşlarla bereket sofrasında bir araya geldi.

Bursa’dan Kilis’e moral yolculuğu

Bursa’da, her hafta farklı bir camide kılınan sabah namazının ardından bereket sofrasında vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu kez Ulu Cami’deydi.

Bursalıların yoğun katılımıyla kılınan namazın ardından, çıkışta ikram edilen simit, çay ve çorba ile kahvaltısını yapan Aktaş, vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Aktaş, İl Müftülüğü tarafından Türk ordusu ve şehitlere ithafen düzenlenen ‘Kahraman Ordumuza Tehecütte Duaya’ etkinliğinin de Ulu Cami’de oluşu nedeniyle bu hafta bereket sofrasının burada yapıldığını kaydetti.

25476_yhg_5317_201803091208.jpg

Bursa’an Kilis’e moral yolculuğu

Başkan Aktaş, Afrin harekatında görev yapan askerlere ve sınır hattında yaşayan vatandaşlara moral desteği vermek üzere Kilis’e gideceklerini belirterek, “Ülkemiz güney sınırında olası terör gruplarına karşı önemli bir mücadele veriyor. Allah ordumuza, devlet adamlarımıza, komutanlarımıza, güvenlik güçlerimize yardımcı olsun. Bir yandan terör gruplarına karşı önemli bir mücadele verirken diğer yandan sanayi, üretim, ihracat devam ediyor. Hayat devam ediyor. Bizim özgürlüğümüz için, gelecekteki rahat yaşantımız için verilen bu mücadeleye duyarsız kalmamak lazım. Bursa da duyarsız kalmadı, herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Aktaş, Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile yapılan program kapsamında, Kilis’e gideceklerini ve Bursa’dan gönderilen 8 yardım tırını Kilis’te karşılayarak, askerlerle vatandaşlara ihtiyaçları için hazırlanan malzemeleri vereceklerini söyledi.

Yaklaşık 160 kişilik heyette iş adamı ve bürokratların bulunduğunu dile getiren Aktaş, Kilis’te esnafla ve vatandaşlarla iç içe olarak Bursa’nın desteğini bölgeye ulaştıracaklarını anlattı.

Aktaş, birlik ve beraberlikle her engelin aşılacağına dikkati çekti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X