Bursa’da Pink Martini coşkusu

Dünyaca ünlü müzik grubu Pink Martini, Türkiye turnesinin startını önceki akşam Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’ndan verdi.

Bursa’da Pink Martini coşkusu

EMRE AKDEMİR

SEYİRCİYİ SAHNEYE DAVET ETTİLER 

Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Pink Martini grubu, Bursa’daki ilk konserlerini önceki akşam verdi. Şarkılarını Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran binlerce kişiyle söyleyen grup üyeleri, ilerleyen dakikalarda seyirciyi sahneye davet etti. Bursalılara sürpriz yaparak ‘Aşkım Bahardı’ ve ‘Üsküdar’ şarkılarını da Türkçe seslendiren Pink Martini, alkışlarla ödüllendirildi. 

TÜRKLER BİZİ BAĞRINA BASTI

Konser öncesi konuşan grubun maestrosu Thomas Lauderdale ile vokalist China Forbes, Türkiye’ye olan sevgilerini dile getirdi. Bursa’ya ilk kez geldiklerini hatırlatan Lauderdale, ‘Türk şarkıları söyleyen çok nadir ABD’li gruplardan bir tanesiyiz. Bu bizi özel kılıyor. 19 yıldır konser veriyoruz, bir aşk gibi hikayemiz. Bizi Türk seyircisi bağrına bastığı için çok mutluyuz’ dedi. Lauderdale ayrıca Türk müzisyenlerden Zeki Müren ve Belkıs Özerener’i çok fazla dinlediğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X