Bursalı firma, karantina altındaki Wuhan’da 20 lokantasını kapattı!

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan Koronovirüsü binlerce kişinin hayatına mal oldu. Çin’de hayatı durduran Kornovirüs birçok şirketi kurum ve kuruluşları etkiledi. Bunlardan biri de Bursa’nın özellikle inşaat sektörünün önemli firmaları arasında yer alan ve bir çok büyük projeye imza atan bir aile… Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugünkü köşesinde Kornovirüsün nelere sebep olduğunu ve Wuhan’daki son durumu açıkladı…

Bursalı firma, karantina altındaki Wuhan’da 20 lokantasını kapattı!

Aile… Yıllardır Bursa’da özellikle inşaat sektörünün önemli firmaları arasında yer alıyor ve bir çok büyük projeye imza attı. Çelik Palas Oteli’ni alarak da turizm sektörüne girdi.

İşte…

Bursa’nın bilinen isimlerinden biri, Kırcal İnşaat’ın sahibi Mustafa Kırcal’ın yeğenleri Muhittin Kırcal ve Nurettin Kırcal yaklaşık 4 yıldır Çin’de yemek sektöründe önemli işler yapıyorlar.

Kendileri gibi…

Bursalı olan Rafet Ceyhun Arıç ve Gürhan Gür ile birlikte 4 ortak olarak yola çıkıp global bir hamburger firmasının Wuhan şubeleşmesini franchaise şirketi olarak üstlendiler.

Kısa sürede, 11 milyon nüfuslu Wuhan’da 900 çalışan ve 20 şubeye ulaştılar. 2016 ve 2017 yıllarında üst üste ürününü sattıkları firmanın en iyi ciro artışı ödülünü kazandılar.

Muhittin Kırcal’la zaman zaman dijital ortamda sohbet ediyoruz. Büyük bir heyecanla daha da büyüme hedeflerini ve çabalarını buradan izliyoruz.

Gelin görün ki…

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının tamamı için…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X