Bursalı güzel Türkiye’yi temsil edecek

Bursalı model İlknur Yolay, 50 ülke güzelinin katılacağı Miss Queen Europe Güzellik Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Bursalı güzel Türkiye’yi temsil edecek

ÖZEL HABER/ ÜNAL ÖZBAY

BÜYÜK FİNAL UKRAYNA’DA…

Kasım ayında Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenlenecek olan Miss Queen Europe Güzellik Yarışması için internet üzerinde inrating uygulamasıyla yapılan oylamada birinci seçilen Bursalı İlknur Yolay, Türkiye temsilcisi olmaya hak kazandı. Yarışmaya 50 ülkeden 24 binin üzerinde adayın başvurduğunu belirten Yolay, Türkiye güzeli seçilmesiyle büyük gurur yaşadığını, ancak asıl hedefinin Miss Queen Europe’ta kraliçelik tacını takmak olduğunu söyledi.

AMERİKA’DA YÜKSEK LİSANS YAPIYOR

Asıl mesleği Endüstri Mühendisliği olan ve halen Amerika’da ‘Yönetim ve Liderlik’ yüksek lisansı yapan 24 yaşındaki İlknur Yolay, öte yandan modellik kariyerine de profesyonel olarak devam etmek istiyor. Bu yarışmanın kariyeri açısından büyük önem taşıyacağına inanan Yolay, ‘Yarışmaya Londra’da kayıtlı olduğum modellik ajansının beni önermesi üzerine katılmaya karar verdim. 2 Kasım’da Kiev’deki finalde ülkemi büyük bir gururla temsil edeceğim’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X