Bursalı öğrenciler Bursaspor formasıyla ödüllendirildi

Bursa’da karne alan öğrencilere ‘Onun Formasını da Sen Al’ projesi kapsamında Bursaspor forması hediye edildi.

Bursalı öğrenciler Bursaspor formasıyla ödüllendirildi

Bursa’da 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk döneminde 550 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı. Karne heyecanı yaşayan öğrencilere BTSO ile Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sürpriz yapıldı. ‘Onun Formasını da Sen Al’ projesi kapsamında toplanan 14 bin adet Bursaspor forması Bursa’daki karne alan öğrencilere hediye edildi. Süleyman Çelebi İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirilen karne ve Bursaspor forması takdiminde konuşan Bursa Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu, Bursaspor’un başlattığı kampanyaya destek olmak maksadıyla toplanan 14 bin formayı karne alan öğrencilere hediye ettiklerini söyledi. 

Onların karne sevinçlerini ikiye katlamayı arzuladıklarını belirten Müftüoğlu, “Öğrencilerimiz yaklaşık 4 aydır çalıştılar. Kendilerince başarılı oldular. Bugün onların sonuçlarını göreceğiz. 550 bin öğrencimiz ve 30 bine yakın öğretmenimiz 15 günlük istirahate çıkıyor. Yapacakları istirahatle beraber ikinci dönem için kendilerini geliştirecek ve yenileyecekler. Milli eğitim bizim için çok önemli. Geleceğin çocuklarını ve ülkemizi emanet bırakacağımız gençleri yetiştiriyoruz. Bursa için Bursaspor’umuz da çok önemli. Başlatılan ‘Onun Formasını da Sen Al’ kampanyası kapsamında toplanan 14 bin formayı karne alan öğrencilere hediye edeceğiz. Onların karne sevinçlerini ikiye katlamayı arzuluyoruz” diye konuştu.

Aldıkları karnelerin yanı sıra Bursaspor formalarıyla sevinçten havalara uçan öğrenciler, destekledikleri takımın formasını giymekten duydukları mutluluğu dile getirdi. 15 günlük tatilde zayıf derslerine çalışacaklarını ve bol bol dinlenme fırsatı bulacaklarını belirten öğrenciler, giydikleri Bursaspor formalarıyla poz verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X