Bursalı şehit ve köy çocuklarına unutulmaz bir gün

Bursa’da köy ilkokulundaki çocuklar ile şehit ve gazi çocukları İl Jandarma Komutanlığı’nda helikoptere ve zırhlı araca bindi, uzman arama köpeklerinin gösterileriyle eğlenceli dakikalar geçirdiler. Karagöz gösterisi izletilen çocuklar, hayvanat bahçesi

Bursalı şehit ve köy çocuklarına unutulmaz bir gün

Bursa İl Jandarma Komutanlığı 3 Ekim Dünya Çocuklar Günü ve 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Orhaneli ilçesine bağlı Yakuplar Mahallesi İlkokulu ile Bursa’da öğrenim gören şehit ve gazi çocuklarından oluşan 22 kişilik öğrenci grubunu ağırladı.

Öğrencileri komutanlık girişinde Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu ile beraberindeki heyet karşıladı. Bizzat komutan tarafından ağırlanan miniklere çeşitli hediyeler verildi

Jandarma Özel Harekat Timi’nde görev yapan asker abilerinin kullandığı silah ve teçhizatı yakından inceleme fırsatı bulan öğrenciler, bomba arama köpeği Çomak ve uyuşturucu madde arama köpeği Roket ile eğlenceli dakikalar geçirdi.

Minikler il Jandarma Komutanlığı envanterine yeni giren Kobra 2 zırhlı araç ve Jandarmaya ait Mi 17 helikopterin pilot koltuğuna geçerek fotoğraf çektirmeyi de unutmadı.

Kışlada kurulan Hacivat Karagöz gösterisinin ardından Bursa Hayvanat Bahçesi’ni gezen örenciler bir eğlence merkezinde gönüllerince doyasıya eğlendi.

Hayvanları korumanın daha küçük yaşta atılması gereken bir adım olduğunun bilincinde, Atatürk İlke ve İnkılaplarına gönülden bağlı yetişen çocukların gün boyunca katıldıkları faaliyetlerde mutluluk gözlerinden okunuyordu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X