Bursalı yazar adayları için ‘yaratıcı atölye’

Yazar Kemal Selçuk’un yazar adaylarına yönelik açtığı atölye, yaz aylarında da devam edecek. Nalbantoğlu’ndaki Artı Sanat Eğitim ve Kültür Derneği’nde yenisi açılacak yaratıcı yazarlık atölyesi, 18 Haziran’da başlayacak. 

Bursalı yazar adayları için ‘yaratıcı atölye’

Üç ay sürecek atölyede, teorik ve pratik olarak yazmanın yolları anlatılacak. Yazarlık uğraşısının herhangi bir aşamasında olanların katılabileceği atölye, 18 yaş üzerindeki herkese açık.  Haftada bir gün, iki saat çalışmanın yapılacağı atölye hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenler, 05077404845 veya 05055800833 numaralı telefonlara ulaşabilecek. 

Geçen dönemki atölye çalışmalarının hayli verimli geçtiğini vurgulayan Kemal Selçuk, “Üç aylık atölye süreci boyunca başarılı öyküler yazıldı. Katılımcıların gelişmelerini görmek sevindiriciydi. Bursalı edebiyat severler, yaz dönemi için açılacak atölyede yer alarak, yazarlık uğraşısında aşama kaydedebilirler” dedi. 

1999 yılında Ömer Seyfettin Öykü Yarışması’nda birinci olan Selçuk, 21 yıl gazetecilik yaptı. Yazarın “Ağaç Adamlar” adlı öykü kitabının yanı sıra “Ay Aşkları”, “Hüznün Kantosu”, “Yeniyetmeler”, “Başkaldırmadan Yaşamaksa Hayat”, “Kurşuni”, “Cemiyet Kaçkını” ve “Rüyadaki Kadın” adlı romanları bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X