Bursalılar dikkat! Hafta sonu bunu sakın yapmayın…

13-14 Şubat tarihlerinde Bursa’nın merkez ve diğer tüm ilçelerinde, ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ mottosuyla yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde genel denetim var. Kısıtlamalarda sokağa çıkmadan önce bir kez daha düşünün… Eğer geçerli bir sebebiniz yoksa dışarıya çıkmayın…

Bursalılar dikkat! Hafta sonu bunu sakın yapmayın…

13-14 Şubat tarihlerinde Bursa’nın merkez ve diğer tüm ilçelerinde, ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ mottosuyla yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde genel denetim var.

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, konuyla ilgili şu bilgileri paylaştı: 

İçişleri Bakanlığı yeni bir genelge yayınlayıp Vali ve Kaymakamları uyardı.

Genelge…

Uludağ’daki eğlenceden sahillerdeki ve sembol caddelere kadar yoğunluk gözlenen tüm mekanlarda denetimlerin haftanın 7 günü 24 saat kesintisiz şekilde sıkılaştırılmasını içeriyor.

Yanı sıra…

Polisiye önlemlere ek olarak mahalle denetim ekiplerinin de aynı şekilde 7 gün 24 saat sahada olmaları isteniyor.

Denetim için adres tarifi ile birlikte görev tanımı yapılıyor:

“Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı süre ve saatlerde başta sahil bantları ile şehirlerle özdeşleşmiş cadde ve meydanlarda olmak üzere yapılacak denetimlerde, kişilerin kontrolü sırasında, muafiyet kapsamında olup olmadıklarının yanı sıra durumlarının muafiyet sebebine dair zaman ve güzergahla uyumluluk gösterip göstermediği de muhakkak kontrol edilmelidir.”

Buna göre…

13-14 Şubat tarihlerinde tüm il ve ilçelerde, ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ mottosuyla yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde genel denetim var.

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X