Bursalılar dikkat! Soğuk havalara hazır olun

Hava sıcaklıkları hissedilir oranda düşüyor. Sıcaklıkların perşembe gününden itibaren 11 derece birden inmesi bekleniyor.

Bursalılar dikkat! Soğuk havalara hazır olun

DERYA DEMİR

Ekim ayını güneşli havayla geride bırakmak için hazırlanan Bursa, soğuk hava dalgasının etkisi altına giriyor. Perşembe gününden itibaren sıcaklıklar hissedilir oranda düşecek. Sıcaklık, 11 derece birden inenken, soğuk hava dalgasının hafta sonuna kadar sürmesi bekleniyor. Buna göre; bugünkü en düşük hava sıcaklığı 13 derece, en yüsek hava sıcaklığı ise 21 derece olacak. 

ÇARŞAMBA YAĞIŞ GELİYOR

Kuvvetli yağışın beklendiği Çarşamba günü 21 derece olan sıcaklıklar, yer yer sağanak yağışın hakim olacağı Perşembe günü ise 11 derece birden düşecek. Hava sıcaklığı Perşembe günü en düşük 7, en yüksek de 10 derece civarında olacak. Cuma günü de soğuk hava dalgası devam edecek ve termometreler hava sıcaklığını en düşük 6, en yüksek ise 11 derece olarak ölçecek.

Cuma gününden sonra sıcaklıkların yeniden yükselmesi ve hafta sonunda 20 derecenin üzerine çıkması bekleniyor. Öte yandan çarşamba ve perşembe günleri gerçekleşecek olan yağış için yetkililer ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar konusunda vatandaşları uyarırken hava sıcaklıklarında kısa sürede beklenilen ani ve hissedilir değişimlerin meydana getireceği sağlık sorunlarına karşı da tedbir alınması önerdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X