Bursa’nın gücü kadınlarıyla artıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’yı çalışan, üreten, şehre değer katan kadınlarla birlikte inşa edeceklerini söyledi. 

Bursa’nın gücü kadınlarıyla artıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’nın değerine değer katan emekçi kadınlarla bir araya gelerek, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik etti.

Başkan Aktaş, Büyükşehir Belediyesi kadın meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ’de görev yapan kadın bürokratlar, kamu kurum ve kuruluşlarının kadın yöneticileri ve kadın muhtarlarla Merinos Gölpark’ta gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. 

Başkan Aktaş, eşi Sevinç Aktaş’ın da eşlik ettiği toplantıda, hayatın her alanında çok büyük rolü olan kadınlara sadece bir gün değil her gün değer verilmesi gerektiğini söyledi.

aw327136_01.jpg

“Kadın annedir, kadın eştir, kadın kardeştir, kadın hayattır” diyerek kadınlara verdiği değeri ifade eden Başkan Aktaş, “Her zaman bana destek olan eşim ve bizleri özveriyle yetiştiren annelerimiz başta olmak üzere tüm emekçi kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Çalışan, üreten, şehrimize değer katan bütün kadınları tebrik ediyorum” diye konuştu. 

Eşi Sevinç Aktaş’ın desteğiyle bu derece yoğun çalışabildiğini anlatan Başkan Aktaş, Büyükorhan Kaymakamı Kutsal Baytak ve İl Müftü Yardımcısı Sedanur Sezen’in de katıldığı toplantıda tüm kadınlara karanfil ve fular hediye etti. 

Sevinç Aktaş da kadının toplumdaki yerine ve gücüne vurgu yaparak, “Kadın değerlidir, güçlüdür, naiftir. Dünya kadınlarının gününü tebrik ediyorum. Allah hepimize hayırlı, uzun ömürler versin ve çevremize faydalı olabilmeyi nasip etsin” dileğinde bulundu. 

aw327136_03.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X