‘Bursa’nın marka değerini gençler ileriye taşıyacak’

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Başkan Altepe, “Gençlere Bursa’nın marka değerini daha da ileriye taşımalarını tavsiye ediyorum” dedi.

‘Bursa’nın marka değerini gençler ileriye taşıyacak’

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, göreve yeni seçilen Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Kıvanç Cakalıoğlu ile yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen görüşme, Ankara Yolu’ndaki yeni belediye binasında yapıldı. Görüşmeye, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni de katıldı. 

Büyükşehir Belediye Bakanı Recep Altepe, gençlik meclisi seçimlerinde oybirliğiyle göreve gelen Cakalıoğlu ile arkadaşlarını kutladı. Gençlere aldıkları bu önemli sorumlulukta başarılar dileyen Başkan Altepe, yaptığı konuşmada, marka şehir Bursa hedefi doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmalara değindi. 

BURSA ÖNCÜ ŞEHİR

 

Öncü şehir kavramının lafla gerçekleşmediğini, bir şehrin öncü olabilmesinin alt yapı imkanlarıyla eşdeğer olduğunu kaydeden Başkan Altepe, Bursa’da tüm bu imkanların bulunduğunu dile getirdi. 

Konuşmasında, Bursa’nın ekonomide, sanayi ve üretimde, ihracatta İstanbul’un ardından Türkiye’nin ikinci büyük şehri olduğunu söyleyen Başkan Altepe, “Gençlerden bu alt yapıyı iyi değerlendirmelerini istiyorum. Bursa’nın marka değerini her alanda daha da ileriye taşımalarını tavsiye ediyorum. Kent konseyimizin yaptığı faaliyetler tüm Türkiye’ye örnektir. Türkiye de dünyaya örnek oluyor. Yapılan çalışmaların da dünya çapında olması gerekiyor” diye konuştu.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni ise Türkiye’nin alanında en büyük ve en güçlü kurumu olan Bursa Kent Konseyi’nin örnek çalışmalar yaptığını söyledi. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Kıvanç Cakalıoğlu da ilk resmi ziyareti Başkan Altepe’ye gerçekleştirdiklerini vurguladı. Cakalıoğlu, Bursa ve gençlik için güzel hizmetler vermeyi planladıklarını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X