Bursa’nın yıldızları Milli Takım yolunda

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Türkiye Karate Şampiyonası’nda başarı göstererek Milli Takıma seçilme hakkı kazanan Büyükşehir Belediyespor’lu oyuncuları ağırladı.

Bursa’nın yıldızları Milli Takım yolunda

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmeye; Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Cihat Bay, Kulüp Müdürü Yüksel Arslan, Karate Branşı Şube Yöneticisi Hasan Vanlıoğlu, Baş Antrenör Mehmet Akif Gürbüz, antrenörler Hasan Okuş, Cemil Günel, Mustafa Batman ve Ümran Alözkan Tosun ile 11 sporcu katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 59 ilden bin 577 kişinin iştirakiyle Gaziantep’te gerçekleştirilen Ümit-Genç 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası’nda 2 altın, 1 gümüş, 5 bronz ve 3 Türkiye 5.’liği alan Büyükşehir Belediyespor’lu oyuncuları tebrik etti.

27820_mtvkmmvkyt.jpg

Kulüp sporcularının aldıkları sonuçlarla 23-27 Ekim tarihleri arasında Şili’nin Santiago şehrinde yapılacak olan dünya şampiyonasında mücadele edecek Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazandıklarını belirten Başkan Aktaş, “Bursa’nın adını yüz akıyla kim tanıtıyorsa, sizler gibi o bizim baş tacımızdır. Spor bu anlamda büyük fırsat. Muhtemel başarı, Türkiye’nin yanı sıra dünya genelinde de çok olumlu rüzgarların esmesine neden oluyor. Tebrik ediyorum. Hem spor hem de okul hayatınızda başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Başkan Aktaş, ziyaret nedeniyle Büyükşehir Belediyespor’lu karatecilere hediye paketleri verdi.

27820_mtvkmmvkyt_3.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X