Bursaspor çıkışını sürdürüyor

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 9’uncu haftasında deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’dan son dakikada yediği golle yenişemeyen Bursaspor, son 4 haftada 2 galibiyet 2’de berabere kalarak çıkışını sürdürdü.

Bursaspor çıkışını sürdürüyor
FERNANDAO 4’LEDİ
 
Bursaspor’un golcü oyuncusu Fernandao ise 1-1 sonuçlanan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında attığı golle yeşil beyazlı ekipte bu sezon 4’üncü golüne ulaştı. Fernandao, Süper Lig’de bu sezon 714 dakika forma giyerken golcülüğünü de gösterdi.
 
BAKAMBU: “ÇOK İYİ SAVUNMA YAPTILAR”
 
Bursasporlu Bakambu, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçını değerlendirdi. Zor bir karşılaşma olduğunu ifade eden Bakambu, “Böyle olmasını da bekliyorduk. Çok iyi savunma yaptılar. Böyle bir deplasmandan 1 puanla dönmek, hiç de fena değil” dedi.
 
HARUN: “FENERBAHÇE’Yİ YENMEK İSTİYORUZ”
 
Yeşil beyazlı takımın kalecisi Harun, müsabakanın 2 takım açısından önemli bir karşılaşma olduğunu belirtirken şunları söyledi:
 
“Golü bulduk ve iyi kapandığımızı düşünüyorum. Son dakikada duran toptan yediğimiz gol, maçın skorunu belirledi. 3 puanı rahat bir şekilde alabilirdik. Olmadı. Önümüzdeki Fenerbahçe maçını kazanmak istiyoruz ve taraftarımızı bu maça bekliyoruz. İlk defa milli takıma gideceğim için çok heyecanlıyım. Çok mutlu ve gururluyum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X