Bursaspor deplasmanda ‘dört dörtlük’

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 15 haftada 8 deplasman maçına çıkan yeşil-beyazlılar, bunların 4’ünü kazanırken 14. deplasman puanını dün Gaziantepspor karşısında elde etti

Bursaspor deplasmanda ‘dört dörtlük’

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 15 haftada 8 deplasman maçına çıkan Bursaspor, bunların 4’ünü kazanırken, 2 maçtan 1 puanla ayrıldı, 2 maçta ise yenildi.

Gaziantepspor ile ligin 15. haftasında dün deplasmanda karşılaşan yeşil-beyazlı takım, 2-1’lik skorla bu sezonki 4’üncü deplasman galibiyetine adını yazdırdı.

Lige Galatasaray’a evinde 2-0’lık skorla yenilgiyle başlayan Bursaspor, bir hafta sonra Gençlerbirliği’ni deplasmanda 2-1 yenerek hanesine 3 puan yazdırmayı bildi. Beşiktaş’ı ligin 3. haftasında konuk eden yeşil-beyazlılar, 1-0’lık yenilgiyle yine taraftarlarını üzdü.

Çaykur Rizespor’a 4’üncü haftada konuk olan “Yeşil Timsah”, 1-0’lık skorla sezonun ikinci galibiyetini de deplasmanda almış oldu. 5’inci haftada Mersin İdmanyurdu deplasmanına giden Bursaspor, bu kez umduğunu bulamadı ve Bursa’ya 2-1’lik yenilgiyle döndü.

Eskişehirspor ile evinde 2-2 berabere kalarak evinde yine gülemeyen Bursaspor, 7. haftada deplasmanda Balıkesirspor’u 5-0 yenerek önemli bir galibiyete imza attı.

Evindeki ilk galibiyetini 3-0’lık skorla Sivasspor karşısında alan Bursa ekibi, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor deplasmanından 1-1’lik skorla hanesine 1 puan yazdırarak döndü.

Bursa’da oynadığı Fenerbahçe ile 1-1, deplasmandaki İstanbul Başakşehir maçında da 0-0’lık skorlarla 1’er puan çıkardan yeşil-beyazlılar, evinde Kasımpaşaspor’u 5-1 yenerek bu sezon ikinci kez 5 gollük bir performans sergiledi.

Kardemir Karabükspor deplasmanından 3-2’lik yenilgiyle ayrılan Bursaspor, 3-3 biten sahasındaki Trabzonspor maçında da galibiyet alamadı.

Son deplasman galibiyetini 7. haftada Balıkesirspor’u 5-1 yenerek alan “Yeşil Timsah”, 3 deplasman haftası arasından sonra Gaziantep’te 2-1’lik skorla galibiyete ulaştı. Yeşil-beyazlı ekip, bu galibiyetle sezonun 14. deplasman puanını Gaziantep’te almış oldu.

Bursaspor’un oynadığı deplasman maçları ve aldığı sonuçlar şöyle:

 

Hafta    Rakip    Skor    Puan

2. Hafta    Gençlerbirliği    1-2    3

4. Hafta    Çaykur Rizespor    0-1    3

5. Hafta    Mersin İdmanyurdu    2-1    0

7. Hafta    Balıkesirspor    0-5    3

9. Hafta    SAİ Kayseri Erciyesspor1-1    1

11. Hafta    İstanbul Başakşehir    0-0    1

13. Hafta    Kardemir Karabükspor    3-2    0

15. Hafta    Gaziantepspor    1-2    3

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X