Bursaspor, Galatasaray’ın konuğu

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 18’nci haftasında yarın deplasmanda şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray Bursaspor maçını Pazar saat 20:00’da Lig TV’den canlı izleyebilirsiniz.

Bursaspor, Galatasaray’ın konuğu

ÜSTÜNLÜK GALATASARAY’DA

Galatasaray ile Bursaspor bugüne kadar 111 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçların 55’ini sarı kırmızılılar, 30’unu ise Bursaspor kazandı. Galatasaray ile Bursaspor arasında oynanan son 10 karşılaşmada üstünlük sarı kırmızılı ekipte. Galatasaray 5 galibiyet, 3 beraberlik, 2 yenilgi alırken, 22 gol atıp, kalesinde ise 12 gol gördü. Ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan maçı Galatasaray 2-0 kazanmıştı.

AYDINUS YÖNETECEK  

Yarın saat 20.00’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynanacak Galatasaray-Bursaspor maçını Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcıları Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yaparken 4’üncü hakem Sarper Barış Saka ve çizgi hakemleri ise Serkan Tokat ile Koray Gençerler olacak. 

EKSİKLERİ VAR  

Bursaspor’da Avustralya Milli Takımı ile ülkesine giden Aziz Eraltay bu maçta forma giyemeyecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X