Bursaspor kupada Mersin deplasmanında

Ziraat Türkiye Kupası’nda Bursaspor, yarın deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlılar, C Grubu’nda 7 puan ve averajla lider olan Mersin İdmanyurdu’nu yenerek son maça avantajlı girmek istiyor.

Bursaspor kupada Mersin deplasmanında

İki takım arasında ligde oynanan karşılaşmayı Mersin İdmanyurdu 2-1 kazanırken, Bursa’daki kupa mücadelesi ise 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Yeşil beyazlılar, grupta 6 puanla üçüncü sırada yer alıyor. 

SÜLEYMAN ABAY YÖNETECEK 

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Süleyman Abay yönetecek. Abay’ın yardımcılıklarını ise Süleyman Özay ve Kerem Ersoy yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ömer Faruk Ocak olacak.

MERSİN EVİNDE ÜSTÜN

Bursaspor’un rakibi Mersin İdmanyurdu ile bugüne kadar tam 43 kez karşı karşıya geldi. Yeşil beyazlılar, rakibini 20 kez yenerken, 15 kez yenildi ve 8 maç ise beraberlikle bitti. Mersin’de oynanan 22 karşılaşmada ev sahibi takımın 13 galibiyeti, 3 yenilgisi var. 6 maç ise beraberlikle bitti.

TEK EKSİK AZİZ ERALTAY 

Bursaspor’da Avustralya milli takımına davet edilen Aziz Eraltay, bu maçta forma giyemeyecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X