Bursaspor Otoparkı’nın hali içler acısı

Bursa şehir merkezindeki Bursaspor Katlı Otoparkı’nı su basarkan, asansörler bakımsızlık yüzünden mühürlendi.

Bursaspor Otoparkı’nın hali içler acısı

Bursaspor Kulübü’nün en önemli gelir kaynaklarından biri olan Nalbantoğlu Katlı Otoparkı son dönemde bakımsızlıktan dökülüyor. Tavanlarından sular akan, katlar arası yollarında su göletleri oluşan, sıvaları dökülen ve tuvaletleri çalışmayan otoparkın önceki gün asansörleri de Osmangazi Belediyesi zabıta ekiplerince mühürlendi. Devamlı arızalanan asansörlerin mühürlenmesiyle 7 katlı otoparka her gün girip çıkan yüzlerce araç sahibi ile otopark çalışanları arasında tartışmalar yaşanıyor. Araç sahipleri mağdur oluyor. Asansörlerin bakımı ve önemli eksiklerinin tamamlanması için 30 bin lira civarında para gerektiği öğrenildi.

OTOPARK BELEDİYENİN, İŞLETMESİ BURSASPOR’UN

Bursaspor yönetiminin tamirat işinde topu Büyükşehir Belediyesi’ne attığı ileri sürüldü. Büyükşehir Belediyesi yetkililerin ise, otoparkın işletme hakkının kulübe verildiğini hatırlatarak, “Parayı alan onlar, binanın bakımını da onlar yapmalı” dediği öğrenildi. 

Vatandaşlar, her gün yüzlerce aracın giriş çıkış yaptığı ve Bursaspor Kulübü için onemli bir gelir kaynağı olan otoparkın en kısa zamanda bakımdan geçirilmesini istiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X