Bursaspor sahipsiz değil

Başkan Ali Ay, hakem hatalarına karşı en sert uyarıları yaptıklarını söyledi.

Bursaspor sahipsiz değil

Umut Kutluca

Başkan Ay, ‘Peş peşe gelen hakem hatalarını peşinen kabullenmiş değiliz. Bazı şeyler ulu orta ve açık şekilde söylenmez ama bilin ki Bursaspor sahipsiz değildir’ dedi.

Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği’nin düzenlediği 14. Geleneksel Dayanışma Gecesi renkli görüntülere sahne olurken, organizasyona Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın Merkez Hakem Kurulu ve hakem hatalarına yönelik sözleri damga vurdu…. Gemlik Bölge Parkı’ndaki organizasyon yeşil beyaz meşaleler ile aydınlandı.

Geceye Taraftarlar Derneği Başkanı Cihan Gökmen’in daveti üzerine Bursaspor Başkanı Ali Ay, AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Bursasporlu futbolcular Furkan Emre Ünver, Aytaç Kara ve ilçede bulunan kulüplerin başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. 

ZAMAN ZAMAN ÜZÜLDÜK…

Bursaspor’un gücünü taraftarından ve tribünden alan en büyük şehir kulübü olduğunu söyleyen Başkan Ay, ‘Bu sezon Allah’ın izniyle bütün Bursasporluların yüzünü güldürecek sonuçlar alacağımıza yürekten inanıyorum. Taraftarımızın takıma ve hocasına inandığını hissediyorum.

İşte bizi bu başarıya taşıyacak olan bu güven ve inançtır. Tabi bu 5 haftada kazanabileceğimiz hatta kazanmayı hak ettiğimiz maçları malesef başta VAR olmak üzere berabere tamamladık. Şu anda 4 değil en az 10 puan olması gerekiyordu. Her şeye rağmen bu kayıpları telafi edeceğiz’ dedi.

KABULLENMİŞ DEĞİLİZ…

MHK Başkanı ile görüştüğünü de ifade eden Başkan Ay, şunları söyledi: ‘Durumu kendisine de izah ettim. Sonra detaylı şekilde basın mensuplarıyla basın toplantısında bunları dile getireceğim. Özellikle şunu da belirtmek istiyorum; Ben ve yönetim kurulum peş peşe gelen hakem hataları nedeniyle yaşadığımız mağduriyeti peşinen kabullenmiş değiliz.

Bursaspor’un hakkını hem Federasyon hem de Merkez Hakem Kurulu nezdinde ısrarla aramaya en sert şekilde uyarımızı yapmaya devam ediyoruz. Bazı şeyler ulu orta ve açık şekilde söylenmez ama bilin ki Bursaspor sahipsiz değildir.’

Bursaspor hizmet etmeli

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, dernek yöneticilerinin, sporun sevdirilmesi ve yeşil beyazlıların maçlarına daha çok taraftar taşınması noktasında güzel bir çaba içinde olduklarını söyledi. Yılmaz, ‘Gemlikspor da Bursaspor’a hizmet etmeli’ dedi. Gemlik Taraftarlar Derneği Başkanı Cihan Gökmen de, ‘Bizler şehrimizin moral kaynağı olan Bursaspor’umuz için mücadele ediyoruz. Bursaspor ve spor aşkını tüm Gemlik’e yayabilmek için uğraş veriyoruz’ diye konuştu.

Bursasporlu futbolcuların imzaladığı forma 16 bin TL’ye satıldı…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X