Bursaspor Süper Lig’e çıkacak

Divan Kurulu’nu ziyaret eden başkan adayı Mesut Mestan, açık ve net konuştu

Bursaspor Süper Lig’e çıkacak

Yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte Özlüce’ye ayak basan Mestan ‘Bursaspor’un kapısı herkese açık. Ben yokum, biz varız. Sosyal medyadaki ithamlar bizi daha çok kamçılıyor ama markaya zarar veriyorsunuz’ diye konuştu. 

Bursaspor Başkan adayı Mesut Mestan ve ekibi, dün Divan Başkanlık Kurulu’nu ziyaret etti. Divan Başkanı İdris Sevinç, ‘Bursaspor olarak zor süreci geride bıraktık. Şimdi yine önümüzde zor süreç var. Böyle bir zor süreçte görev talip olmalarını saygı ile karşılıyorum. Umutsuz durum yoktur, umutsuz insanlar vardır. Biz umutluyuz. O yüzden bu camia nasıl ayağa kalkarın mücadelesini veriyoruz. Şimdi soruyorum; nerede o adaylar? Nerede yönetici olmak isteyen isimler? Çok yazan, çok çizen arkadaşların da burada olmasını isterdik. Yürek budur’ dedi. 

CESUR YÜREKLER

Başkan adayı Mesut Mestan ise tek hedeflerinin Bursaspor’u Süper Lig’e çıkarmak olduğunu söyledi. Mestan, şöyle devam etti :’Bursaspor çok büyük camiadır. Biz de gereğini yapmayı düşündük. Bu zorlu süreçte, bizle yol alan cesur yürekli arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bursaspor’u seven insanlar burada. Biz 1. Lig’e düştük. Artık kenetlenme zamanı. Bize ve yönetim kuruluna destek olsun herkes.’

CEVAP VERMEYECEĞİZ

‘Biz taşın altına kafamızı bile soktuk. Biz Bursaspor’u kişisel şahıslara cevap vermek için kullanmayacağız. Biz ne yapıp ne edip Bursaspor’u Süper Lig’e çıkartacağız. Bursaspor’un kapısı herkese açık. Ben yokum, biz varız. Bursaspor çok büyük camia. Sosyal medyadaki ithamlar bizi daha çok kamçılıyor ama markaya zarar veriyorsunuz. Fatih Sultan Mehmet bile 19 yaşında İstanbul’u fethetti. Bizim tek hesabımız Bursaspor’u Süper Lig’e nasıl çıkartırız?’

Ali Ay’la görüştü

Başkan adayı Mesut Mestan dün Divan’ı ziyaretinin ardından mevcut Başkan Ali Ay’la da bir araya geldi. İkilinin kulübün mali durumuyla ilgili bilgi alışverişinde bulunduğu belirtildi.

.. 

Liste netleşmedi

Dün istifa eden yöneticilerin yerine listeye kimlerin dahil olduğu netleşmedi. Başkan adayı Mesut Mestan’ın listenin son halini birkaç gün içerisinde Divan’a sunacağı belirtildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X