Bursaspor’a bir destek de Valilik’ten

Yeşil-beyazlı kulüp tarafından başlatılan ‘Onun formasını da sen al’ isimli kampanyaya Bursa Valiliği 500 forma alarak destek verdi.

Bursaspor’a bir destek de Valilik’ten

Bursaspor Kulübü tarafından başlatılan kampanyasına verilen destek her geçen gün artıyor. Başarılı öğrencilere karne hediyesi verilmesi için başlatılan kampanyaya 500 forma satın alan Bursa Valiliği de destek verdi. Bu kampanyanın uzun bir aradan sonra tekrar yapıldığını söyleyen Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursaspor’un birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu şu günlerde kampanyanın çok anlamlı olduğunu söyledi.


Minik öğrencilerle tek tek ilgilenen Vali Münir Karaloğlu, “Karne döneminde okullarımızda başarı oranı yüksek olan çocuklarımıza ödül vermek ve Bursaspor sevgilerini artırmak istedik. Bursaspor’umuzun İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle birlikte yürüttüğü kampanyaya bizde 500 formayla katıldık. Dilerim ilimizdeki kurumlar, şirketler de katılır. Başkanımız 700 küsur katılan olduğunu söyledi. Önemli olan formanın yanında destekçi sayısını artırmak. Forma alacak kişilerin çok sayıda almasına gerek yok. Bir forma da alınıp bir çocuğa hediye edilebilir” dedi.


737 kurum ve kişinin katıldığı kampanyada toplam 8297 forma satın alındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X