Bursaspor’a lisans yok!

Kriterleri yerine getiremeyen Bursaspor’a lisans çıkmadı. TFF aralarında Bursaspor’un da olduğu kulüplere ek süre verdi.

Bursaspor’a lisans yok!

TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında değerlendirmelerde bulunarak, yapılan incelemeler sonucunda en üst 3 lig olan Süper Lig, TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig’deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları Sportif, Altyapı, Personel, Hukuki ve Mali Kriterlere göre inceledi. Kriterleri yerine getiremeyen Bursaspor’a lisans çıkmadı. TFF aralarında Bursaspor’un da olduğu kulüplere 30 ek süre verdi.

37’ye yükseldi

Süper Lig’den Sivasspor, Gazişehir, TFF 1.Lig’den A.Demirspor, F.Karagümrük, Hatayspor, Keçiörengücü, Ümraniye, TFF 2.Lig’den A.Afyon, Amed Sportif Faaliyetler, Başkent Akademi Spor Yatırımları, Gümüşhane, Kahramanmaraş, Kastamonu 1966, 1922 Konyaspor, Manisa Futbol Yatırımları, Samsunspor, Sarıyer ve Tuzla kulüplerinin verilen süre içerisinde eksikliklerini tamamladıkları görülerek, Ulusal Lisans verildi. 2019-2020 sezonu için Lisans alan kulüp sayısı 37’ye yükselmiş oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X