Bursaspor’a şok ceza!

Bursaspor-Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında taraftarlarının neden olduğu kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle PFDK, Bursaspor’a ceza yağdırdı.

Bursaspor’a şok ceza!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Bursaspor’u dün yine boş geçmedi. Kurul, yeşil beyazlı kulübe taraftarların Mersin İdmanyurdu maçında neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı 300 bin TL ve tribün kapatma cezası verdi.

 

TFF’nin sitesinden yapılan açıklamada ‘Bursaspor’un taraftarların sebebiyet verdiği çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 6. kez gerçekleştirilmesinden dolayı tribün kapatma ve 300 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, cezanın ihlalin gerçekleştirildiği kapalı kale arkası tribününde infaz edilmesine, o aynı karşılaşmada bu bölümde bulunan taraftarların kartlarının bloke edilmesi karar verilmiştir’ denildi. Bursaspor’un önümüzdeki hafta Balıkesirspor’la oynayacağı maçta kapalı kale arkasına taraftar alınmayacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X