Bursaspor’da hedefte o var

Bursaspor’un başında şu ana dek 23’ü lig ve 6’sı kupa olmak üzere 29 maça çıkan Paul Le Guen, bu mücadelelerde ise 1.45 puan ortalamasını yakalayabildi.

Bursaspor’da hedefte o var

Süper Lig’de Galatasaray’a 5-0 kaybederek bu sezonun en ağır yenilgisini alan Bursaspor’da eleştiri okları yönetim ve Teknik Direktör Paul Le Guen’e yöneldi. Yeşil beyazlı ekibin deneyimli çalıştırıcısı, mağlubiyetin baş sorumluluları arasında gösterilirken takımdaki geleceği de ciddi şekilde tartışılmaya başlandı. 

Bursaspor’un başında şu ana dek 23’ü lig ve 6’sı kupa olmak üzere 29 maça çıkan Fransız çalıştırıcı, bu mücadelelerde ise 1.45 puan ortalamasını yakalayabildi. Bu durum kulüp takımları düzeyinde Le Guen’in an itibariyle en başarısız performansı oldu.

Gittikçe kötüye gidiyor

Fransız çteknik adam, bu sezonun başında göreve gelirken kariyerinin de en kötü dönemlerinden birini geçiriyor. 2009 yılının Haziran ayında Paris St-Germain’den ayrılmasının ardından Afrika’da Kamerun, Nijerya ve Umman gibi ülke takımlarını çalıştıran Le Guen, uzun bir aradan sonra ilk kez yeniden bir kulübün başına geçmişti. 

Paul Le Guen, daha önce Rennes’deyken 113 maçta 1.47, Olimpique Lyon’dayken 156 maçta 1.90, Glasgow Rangers’tayken 29 maçta 1.83 ve Paris Saint Germain’deyken ise 130 maçta 1.63’lük puan ortalaması tutturmuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X