Bursaspor’da imzalar tamam

Yeşil beyazlılar, basketbolda vites yükseltti. İç transferde Can Özcan ve Ali Işık ile nikah tazeleyen Bursaspor, Gökhan Aydın ve Recep Doğrusöz’ü de kadrosuna dahil etti.

Bursaspor’da imzalar tamam

Umut Kutluca

Bursaspor Basketbol takımı iç transferde Can Özcan ve Ali Işık ile sözleşme yenilerken, dış transferde ise  İstanbulspor Beylikdüzü’nden Gökhan Aydın ve Türk Telekom’dan Recep Doğrusöz’ü kadrosuna kattı.

Bursaspor Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Basketbol Şubesi Başkanı Sezer Sezgin ve Basketbol takımı Genel Menajeri Nedim Yücel katıldı.

Yeni sezonda Türkiye Basketbol Lİgi’nde Bursaspor Basketbol takımının devam edeceğini söyleyen Başkan Sezgin şöyle konuştu: ‘Zorlu bir süreçten geçtik, mali durumlardan dolayı söylentiler gündemdeydi. Mütavazi kadroyla yine bu ligde çok iyi işler yapacağımıza eminim.’

DAVET GELİRSE…

Süper ligden davet gelirse değerlendireceklerini söyleyen Sezgin, ‘Bildiğiniz gibi üst ligten çekilen takım oldu, bir kaç takım daha sıkıntılı süreç yaşıyor. İsim sponsorluğu konusunda Durmazlar ile anlaştık.

Aileye çok teşekkür ediyorum. Bu devirde nadir insanların yapacaklarını yaptılar. Yeni sezon da da katkı verecekler. Artık adımız Bursaspor. Şehrimizdeki firmalardan isim sponsorluğu için ilgi bekliyoruz’ diye konuştu.

HEYECANLILAR…

İç transferlerden Can Özcan ve Ali Işık, tekrar yeşil beyazlı formayı giymekten büyük mutluluk duyacaklarını belirtti.  Recep Doğrusöz, ‘Bursa’ya deplasmana gelmek her zaman çok keyifliydi.

Şimdi bu forma ile sahaya çıkmak çok daha keyifli olacak’ derken, Gökhan Aydın ise, ‘Bursaspor’da oynayacağım için çok heyecanlıyım. Bursa altyapısında yetişen biriyim hemen taraftarımızın önüne çıkmak istiyorum.’ şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X