Bursaspor’da kombineye dev indirim!

Bursaspor Yönetim Kurulu, 2014-2015 sezonunun 2’nci devresi ve Ziraat Türkiye Kupası maçları için yaklaşık yüzde 50 indirim yapılan kombine bilet satışlarının yarın başlanacağını açıkladı.

Bursaspor’da kombineye dev indirim!

Yeşil beyazlı kulübün internet sitesinde yaptığı, ‘Şimdi Sıra Taraftarımızda” açıklaması şöyle:

“Zorlu Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maratonunda yakalanan birlikteliği daha da güçlendirmek ve sergiledikleri performans ile desteği sonuna kadar hak ettiğini gösteren futbol takımımızı yalnız bırakmamak adına Yönetim Kurulu olarak yenilenen fiyatlarla “2014-2015” sezonu ikinci yarı kombine satışına başlama kararı aldığımızı kamuoyuna duyururuz. Sezonun 2’nci yarısında oynanacak Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarımızda geçerli olacak ve satışına 3 Şubat 2015 Salı günü saat 10.00’da başlanacaktır. Bilet ücretleri VİP 1. sıra bin 750 TL, VİP 2 ile 6. sıralar bin 255, Kapalı Tribün 655, Maraton 235, Kapalı Kale Arkası 115, Açık Kale Arkası ise 65 TL’dir. Taraftarlarımız biletleri Atatürk Stadı Ana Bilet Gişesi ve Passolig Web Satış noktalarından alabileklerdir. Kredi kartı almak isteyen taraftarlarımız Bonus ve World kart ile 6 taksitte alabilecek.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X