Bursaspor’da tek hedef 3 puan

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçını kazanarak üst sıralardaki iddiasını sürdürmek istiyor.

Bursaspor’da tek hedef 3 puan

Yeşil-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında yarın deplasmanda Gaziantepspor’un konuğu olacak. Deplasmanlarda bu sezon başarılı bir grafik sergileyen Bursaspor, Gaziantep deplasmanından da 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Bursaspor’da sakat olan Serdar Aziz bu müsabakada forma giyemeyecek. Ozan İpek, Holmen, Bekir Yılmaz ve Bakambu’nun durumları ise maç saatinde belli olacak. Ev sahibi takımda ise cezalı Arokoyo zorlu mücadelede takımını yalnız bırakacak.

GAZİANTEPSPOR İLE LİGDE 53. RANDEVU

Bursaspor ile Gaziantepspor arasında bugüne dek Süper Lig’de oynanan 52 karşılaşmada yeşil-beyazlılar, Güneydoğu ekibine 18 kez üstünlük sağlarken, 22 karşılaşmadan ise mağlubiyet ile ayrıldı. 12 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Bu karşılaşmalarda rakip fileleri toplam 70 kez havalandıran Timsah, kalesinde ise 76 gole engel olamadı.

GAZİANTEP EVİNDE DE ÜSTÜN

Ayrıca Gaziantepspor’un rakibine karşı kendi sahasında da bariz bir üstünlüğü göze çarpıyor. Bu zamana kadar Gaziantep’te oynanan 26 müsabakada ev sahibi ekibin 15-6 üstünlüğü bulunuyor. 5 maçta ise eşitlik bozulmadı. Bu karşılaşmalarda 48 gol atan ev sahibi ekip kalesinde 29 gol gördü.

DÜDÜK GÖÇEK’TE

Bursaspor ile Gaziantepspor arasında oynanacak müsabakayı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz, Erdam Bayık, Mustafa Aydın ve Erkan Engin yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Ümit Öztürk olacak.

BURSASPOR’UN MUHTEMEL 11’İ

Yeşil-beyazlı ekibin yarınki karşılaşmaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:

”Harun, Şener, Ethem (Şamil), Civelli, Aziz, Volkan, Ozan, Belluschi, Josue, Bakambu (Traore) Fernandao.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X