Bursaspor’dan bir transfer daha! Süper Lig’den kiralık geldi…

Keçiörengücü’den transferi düşünülen Abdülkadir Korkut’tan vazgeçen Bursaspor, Antalyaspor’un gurbetçi oyuncusunu kiraladı.

Bursaspor’dan bir transfer daha! Süper Lig’den kiralık geldi…

Geçirdiği ameliyatın ardından rehabilitasyon sürecini tamamlayıp takımdan ayrı çalışmalara başlayan İsmail Çokçalış’ın sahalara dönüş tarihinin net olarak belli olmaması nedeniyle sağbek için arayışa giren Bursaspor kararını verdi.

Yeşil beyazlılar, daha önce de istediği Antalyaspor’un 22 yaşındaki gurbekçi sağbeki Mert Yılmaz’ı sezon sonuna kadar kiraladı.

1999 yılında Almanya’nın Berlin kentinde doğan gurbetçi sağ bekin bugün Bursa’ya gelerek sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

ABDULKADİR GERİ DÖNDÜ
Bu arada Mert Yılmaz’ın daha önce “Alt lige gitmek istemiyorum. Burada kalıp savaşmak istiyorum” diyerek Antalyaspor’dan ayrılmak istemediğini söylemesi üzerine gündeme alınan ve Özlüce’ye kadar getirilen Keçiörengücü’lü Abdülkadir Korkut’tan vazgeçildi. Deneyimli oyuncu, Mert Yılmaz ile anlaşılması üzerine dün Bursa’dan ayrıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X