Sıra sende Bursa! Biletler 5 TL’ye indi…

Yönetim Manisa FK maçı için bilet fiyatlarını kale arkaları ve maraton tribünde 5 TL’ye indirdi… Cumartesi günkü maçta sezonun taraftar rekoru kırılması bekleniyor. Bursaspor’u Süper Lig’de görmek isteyen herkesin Bitci Timsah Park’a koşması isteniyor.

Sıra sende Bursa! Biletler 5 TL’ye indi…

Spor Toto 1.Lig’de Yukatel Denizlispor’u deplasmanda 3-1 mağlup ederek hem 3 haftalık yenilgi serisine son veren hem de play-off hattıyla puan farkını 5’e indiren Bursaspor’da yönetim taraftara jest yaptı.

Bitci Timsah Park’ta cumartesi akşamı saat 19.00’da Manisa FK ile oynanacak karşılaşmanın biletleri; kale arkaları ve maraton 5’er TL’den satılacak. Batı Alt 75, VIP 100 ve 1963 tribünü biletleri ise 250 TL’ye indirildi.

11.00’DEN İTİBAREN SATIŞTA
İç sahada oynanan son İstanbulspor maçına göre büyük indirim yapılan Manisa FK karşılaşmasının biletlerine yeşil beyazlı taraftarın da büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Bursaspor’u yeniden Süper Lig’de görmek isteyen herkesin cumartesi akşamı Bitci Timsah Park’taki karşılaşmaya gelerek sezonun taraftar rekorunun kırılmasına katkıda bulunması isteniyor. Yarın saat 11.00’den itibaren satışa çıkacak biletlerden bir kişinin en fazla 20 adet alabileceği açıklandı. TFF’nin Covid-19 tedbirleri kapsamında almış olduğu karar gereği müsabakaya misafir seyirci alınmayacak.

YENİ BİLET FİYATLARI
1963 Tribünü 250 TL
Batı Alt Tribünü 75 TL
VIP Tribün 100 TL
Maraton Üst Tribün 5 TL
Maraton Alt Tribün 5 TL
Güney Kale Arkası Tribünü (Teksas) 5 TL
Tofaş Tribünü 5 TL

ESKİ BİLET FİYATLARI
1963 Tribünü 540 TL
Batı Alt Tribünü 360 TL
VIP Tribün 450 TL
Maraton Üst Tribün 45 TL
Maraton Alt Tribün 75 TL
Güney Kale Arkası (Teksas) 30 TL
Tofaş Tribünü 30 TL

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X