Bursaspor’dan flaş transfer! 3 yıllık sözleşme imzaladı…

Göztepe’nin 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Bursaspor’da… Yeşil beyazlı yönetimle dün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde masaya oturan Kubilay Sönmez 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Bursaspor’dan flaş transfer! 3 yıllık sözleşme imzaladı…

Bursaspor yönetim yaz transfer döneminin bitimine iki gün kala son hamlelerini yapıyor.

Yeşil beyazlı yönetim, Teknik Direktör Fatih Tekke’nin raporu doğrultusunda daha önce ön görüşme yaptığı Göztepeli Kubilay Sönmez’i renklerine bağladı. Dün bir kez daha Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne gelerek yönetimle masaya oturan 27 yaşındaki deneyimli orta saha oyuncusuyla 3 yıllık sözleşme imzalandı.

BONSERVİSİ ALINDI
2019-2020 sezonunda TFF 1. Lig’de Hatayspor ile şampiyonluk yaşayan Kubilay Sönmez, 34 maçın 30’unda forma giymişti.

Ön libero da görev yapan Schalke 04 alt yapısı patentli gurbetçi futbolcu Süper Lig’de ise istediği şansı bulamadı. Geçen sezon Göztepe’de 19 maçta 660 dakika forma giyebilen Kubilay Sönmez 1 asist yaptı.

07İzmir temsilcisinden bonservisiyle birmlikte alınan Kubilay, Fatih Tekke’nin görev vermesi halinde Bursaspor’daki ilk maçını pazar günü Ege’de Altınordu’ya karşı oynayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X