Bursaspor’dan önemli duyuru!

Bursaspor Kulübü, üyelik aidatlarının ödenmesi yönünde hatırlatma duyurusu yaptı…

Bursaspor’dan önemli duyuru!

Yeşil beyazlı kulüpten yapılan duyuru şöyle;

Tüzüğümüzün hükümleri gereği, 2021 yılı üyelik ödentisinin (200,00 TL) ve 2020-2021 yılı üyelik ödentisinin (500,00 TL) 31.12.2021 tarihi mesai bitimine kadar ödenmesi gerekmektedir.

2021 yılı üyelik ödentisini 31.12.2021 günü çalışma saati bitimine kadar ödemeyen üyelerimizin seçme haklarının askıya alınacağını, 2020 yılı ve 2021 yılı üyelik ödentilerini ödememeleri nedeniyle seçme hakları askıda bulunan üyelerimizin, 31.12.2021 günü çalışma saati bitimine kadar üyelik aidatlarının ödenmemesi halinde kulüp üyeliklerinin sona ermesinin söz konusu olacağını önemle hatırlatırız.

Üyelerimize bu konuda ayrıca iletişim numaralarına mesaj da gönderilmiş olup, tüm iletişim yolları ile üyelerimiz bu konuda hassasiyete davet edilmektedir.

Banka yoluyla ödeme yapacak olan üyelerimizin açıklama kısmına isim, soy isim ve üye numaralarını belirtmeleri (veya T.C. Kimlik numarası), ayrıca bankamatikten ödeme yapacak olan üyelerimizin ödeme yaptıktan sonra kulübümüze bilgi vermeleri önemle rica olunur.

AİDAT ÖDEME NOKTALARIMIZ

Bursaspor Kulübü Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri (Nakit ve Kredi Kartı ile ödeme yapılabilir.)

Merinos Stadyumu (Nakit ödeme yapılabilir.)

Bitci Timsah Park Stadyumu Altı Bursastore Merkez Mağazası (Nakit ve Kredi Kartı ile ödeme yapılabilir.)

Şehreküstü Bursastore Mağazası (Nakit ve Kredi Kartı ile ödeme yapılabilir.)

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri (Nakit ödeme yapılabilir.)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X