Bursaspor’dan taraftarlara E-bilet bilgilendirmesi

Bursaspor Kulübü, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından, Türkiye Futbol Federasyonu’na ‘E-Bilet’ hakkında yapılan yazılı açıklamanın ardından, resmi internet sitesinden yayınladığı bildiriyle taraftarlarını bilgilendirdi.

Bursaspor’dan taraftarlara E-bilet bilgilendirmesi

Bursaspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Emniyet Genel Müdürlüğü’nün, Türkiye Futbol Federasyonu’na yaptığı yazılı açıklama gereği, kulübümüz siz değerli taraftarlarımızı bilgilendirme gereği duymuştur. E-Bilet uygulamasının zorunlu olduğu müsabakalarda ve hem elektronik bilet hem de kağıt biletle giriş yapılan müsabakalarda, başkası adına düzenlenmiş elektronik kartla müsabakaya giren ve kartını başkasına kullandıran kişiler hakkında 6222 sayılı kanunun 15. maddesi hükümleri çerçevesinde işlem yapılmaktadır. Fakat elektronik bilet kullanıcılarının çoğu başkasının kartı ile müsabakaya girmenin suç olduğunu bilmemektedir. Bu sebepten dolayı, taraftarlarımızın elektronik kartlarını kesinlikle başkasına kullandırmamaları ve başkasına ait elektronik kartla müsabakalara girmeye çalışmamaları gerekmektedir. Passolig kullanan taraftarlarımızın kendileri ve kulübümüz adına herhangi bir işlem yapılmaması için bu konuya azami hassasiyet göstermelerini rica ederiz” denildi.

Bildiride ayrıca kural ihlali dışında taraftarların alabileceği cezalar da futbolseverlerle paylaşıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X